Laarakkers en Schreinemachers springen op het podium in Silver League Lier

Laarakkers en Schreinemachers springen op het podium in Silver League Lier

Op vrijdag kon Danny van Es al twee rubrieken van de Gold League winnen en op zaterdag zette hij die trend graag verder in de Silver League. Hij won zowel het 1m15 als het 1m25. Voor het 1m15 rekende hij op Zico V (v. Pavoni). Hij liet alle balken in de lepels en finishte in 24,31 seconden. 

Hij bleef hiermee de Nederlander Wiljan Laarakkers voor die met Duchesse de Pomme (v. Lambada van Berkenbroeck) op de tweede plaats eindigde. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 26,15 seconden. Laeticia Schreinemachers en Hermès-Blue (v. Mr. Blue) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 26,38 seconden. 

Laurent Nuyens (Vendetta Z) en Marijke Pops (Camirez) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m25 zadelde van Es Hamilton (v. Contact vd Heffinck) voor de winst. Het duo sprong een foutloze ronde in 25,05 seconden. Van Es nam ook de tweede plaats mee naar huis. Dit keer reed hij Zico V (v. Pavoni) foutloos naar de finish in 25,07 seconden. Wiljan Laarakkers en Cornet's Boy (v. Cornet Obolensky) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,22 seconden. 

Danny Van Es (Canthelaro) en Franco Garavaglia (Isasinaa) namen de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten