Kronenberg: Nederlandse jeugd goed bij de les in ochtendrubrieken

Kronenberg: Nederlandse jeugd goed bij de les in ochtendrubrieken

In De Peelbergen is nog steeds een jeugdconcours in volle gang. Deze ochtend stonden er al heel wat rubrieken op het programma en dat leverde uiteraard weer heel wat Nederlandse klasseringen op. 

In de Small Tour voor Junioren was Nick Nanning de beste Nederlander. Hij reed Juliette (v. Dantos) foutloos rond in 41,68 seconden. Dit leverde hem de vijfde plaats op. De top twee ging naar Ierse ruiters: Rhys Williams (Conthanja) en Ciaran Foley (Ballylynch Wizard) namen respectievelijk de eerste en tweede plaats mee naar huis. 

In de Small Tour voor Young Riders konden Fien van de Goor en Kim Jacobs de Nederlandse eer verdedigen. Over een hoogte van 1m35 reden ze respectievelijk Geste Rosa C (v. Numero Uno) en Matroeska Hero (v. Elvis Ter Putte) naar de elfde en twaalfde plaats. 

In de Small Tour voor Junioren was Pam Nieuwenhuis de beste Nederlandse. Zij reed Bertha 10 (v. Baloub de Rouet Z) foutloos rond in 36,37 seconden wat haar de vijfde plaats opleverde. Pien de Boer en Fame (v. Carthino Z) eindigden op de achtste plaats, voor Mila Morssinkhof en Checkpoint Chacco (v. Chacco-Blue) was de negende plaats weggelegd. Renee Hazeleger en Quint vh Maarlo Z (v. Quidam de Revel) vervolledigden de top tien. 

In het 1m20 tot slot was er een tweede plaats voor Thomas Driessen. Hij reed Marrondales Power of Love (v. Polsbury Power Point) foutloos rond in 58,79 seconden. Logan Fiechter nam op zijn beurt met Mixed By Thunder vd Zuuthoeve (v. Invisible E vh Juxschot) de zevende plaats mee naar huis. Zij slaagden erin een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 61,23 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten