Knappe derde plaats voor Michael Greeve in de finale voor 7- en 8-jarige paarden in Opglabbeek

Knappe derde plaats voor Michael Greeve in de finale voor 7- en 8-jarige paarden in Opglabbeek

In het Sentower Park te Opglabbeek hebben de jonge paarden intussen hun finales verreden. Bij de zeven- en achtjarigen was het opnieuw Guy Janssens die naar de overwinning sprong. Voor onze landgenoot Michael Greeve was er een mooie derde plaats. We zagen hem ook terug op de zevende plaats. 

Guy Janssens kon deze finale winnen met de zevenjarige Kanan-zoon Kasanova Z. Samen gingen ze door de finish in een tijd van 30,68 seconden en die tijd kon niemand nog verbeteren. Alexander Kumps zagen we met Corvette 2g Z terug op de tweede plaats in een tijd van 31,03 seconden. Michael Greeve leverde de beste Nederlandse prestatie. Hij sloot de top drie af met Keep It Cool Sss (v. VDL Zirocco Blue). Met K-Star (v. Big Star) zagen we hem ook nog op de zevende plaats terug. 

Voor Vincent Lambrechts was er een vierde plaats met Elton des Luthiers (v. Kannan). Kim Keymis reed met Dirina O.H. Z (v. Dicasi O.H) naar de vijfde plaats. Verder konden Kim Emmen (Kesmitt Dmh) en Dennis van den Brink (Kallas) zich ook nog klasseren. 


CSI1* - 1m25 rechtstreeks op tijd

In de 1m25-rubriek tegen de klok ging de overwinning naar Jean Louis Compere met Akhira Royal (v. Winningmood) in een tijd van 63,44 seconden. Voor Ruben Romp was er een vierde plaats. Hij kon hiervoor rekenen op Jaguar Fighter GO. Verder kon Michael Greeve (Urado SV) zich ook nog klasseren. 


Klik hier voor alle resultaten.