Kim Emmen en Astrid's Lad wederom onverslaanbaar

Kim Emmen en Astrid's Lad wederom onverslaanbaar

In Bonheiden werden deze ochtend alvast twee rubrieken voor jonge paarden gesprongen. In de rubriek voor 6-jarige paarden ging de overwinning naar Kim Emmen en Astrid's Lad (v. Luidam Elite). De combinatie sprong de afgelopen weken van de ene overwinning naar de andere en dat was dus ook vandaag niet anders. 

Thierry Goffinet eindigden op de tweede plaats. Hij reed Catho Wp Z (v. Catoki) foutloos naar de finish in 27,44 seconden. Caroline de Laet en Etna du Chateau namen de derde plaats voor hun rekening. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 27,71 seconden. 

Bart Anthonissen (Orange Juice Castanoo) en Caroline de Laet (Ola Kala de Regor) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

5-jarigen

In de rubriek voor 5-jarige paarden ging de overwinning naar Alex Bishop. Hij hield de nul op de teller met Nobelle Casscania onder het zadel en klokte af in 27,96 seconden. Bianca Carbone en Kamperfoeliefee (v. Flying Dream) eindigden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 28,12 seconden. Mike van Belle en Cobolenksy Z (v. Cornet Obolenksy) eindigden op de derde plaats. 

Nick Verlies (Ratina Delta Z) en Charlotte Hayes (Keet vd Zwinkhoeve) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten