Kim Emmen blijft prijzen verzamelen in Knokke

Kim Emmen blijft prijzen verzamelen in Knokke

Voor eigen publiek reed Conter met de 13-jarige Heartbeat-zoon, Hiteck in de CSI3* 1.40m ochtendproef naar de winst. Het paar bleef slechts vier honderdsten van een seconde voor op de Nederlandse amazone, Kim Emmen.

Emmen volgde op het podium in het zadel van de 12-jarige Farah (Arezzo VDL) en verwees zo Paul Delforge met Dior du Banney (Kannan) naar de derde plek.  Net buiten het podium loodste Kevin Jochems de 9-jarige Calox (Cador 5) met één tijdsfout naar de elfde plek in de prijzen.

Bertram Allen wint CSI2* Grand Prix

Deze ochtend was het een spannende strijd in de 1.45m CSI2* Grand Prix van Knokke. Na een barrage met veertien combinaties zette Lander de Bruyn voor eigen publiek het beste Belgische resultaat neer. De Ierse topruiter, Bertram Allen hield de concurrentie achter zich in het zadel van de achtjarige Empoli de Champloue (Arko III).

Samen met de SF-ruin bleef de Iers als enige foutloos onder de 35 seconden. Op ongeveer één seconde verschil volgde Julie Welles met de 11-jarige Congress 4-merrie, Greatfull op de tweede plaats voor de Duitse springruiter, Felix Hassmann met Quiwitino WZ (Quiwi Dream).

Als één van de laatste aan de start loodste Lander de Bruyn zijn It's Me du Bosquetiau (Dayton Sitte) foutloos naar de vierde plaats. Het paar werd opgevolgd door Tim Wilks en de sBs-hengst, Guestlist (Cicero Z van Paemel).


Alle resultaten