Gold League: Top vijf klassering voor Kooremans op Belgische bodem

Gold League: Top vijf klassering voor Kooremans op Belgische bodem

Naast de Grand Prix werden er gisteren in St-Katelijne-Waver nog verschillende nevenrubrieken gesprongen. In het 1m35 reed Olivier Philippaerts naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Cap du Mais (v. Kannan, f. Rouxel & Allenic) een foutloze ronde springen in 67,33 seconden. 

Hiermee bleef hij op een haar Nico Baerts voor die met Casillias Z (v. Crowntano Z) op de tweede plaats eindigde. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en klokten af in 67,34 seconden. Patrick NIsbett en Night Star VD (v. I Am Moerhoeve's Star) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 68,94 seconden. 

Lucien De Wachter (G Star Z) en Raf Kooremans (Karlijk de Mariposa) vervolledigden de top vijf.

In het 1m25 reed Laurent Nuyens naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Olivia VLS (v. Ultimate de Kreisker) een foutloze ronde springen in 40,76 seconden. Nico van der Plaetsen en My Secret of Usie (v. Emerald van't Ruytershof) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij slaagden er eveneens in om de nul te behouden en klokten af in 41,39 seconden. Guy Janssens en Joey (v. Caplan) vervolledigden de top drie. Zij konden te nul behouden en finishten in 41,61 seconden. 

Lauranne Spits (Ibestra VB) en Julie van den Bulck (Maestro) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m15 tot slot ging de overwinning ook naar Laurent Nuyens; Dit keer reed hij In The Mood van het Wimpelhof (v. Winningmood vd Arenberg) foutloos rond in 34,49 seconden. Robbe Lenaerts en Pavani van het Molenhof (v. Catoki) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 37,21 seconden. Ella van Hoydonck en Orsa van't Kruis (v. Chippendale Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 40,10 seconden.

Laurent Nuyens (Phoenix vd Bisschop) en Sven Saerens (Icarus Drieshout Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten