Fleur Holleman scoort in 1.45m Young Rider rubriek

Fleur Holleman scoort in 1.45m Young Rider rubriek

Deze middag reden de Young Riders bij het CH De Wolden een 1.45m parcours. Daarin sprong Fleur Holleman voor eigen publiek meteen op het podium.  In de 1.30m pony rubriek bleek Bethany Vos de Nederlandse sterkhouder.

De Nederlandse amazone diende twee combinaties voor zich te dulden. Proefwinst kwam op naam van Mikolaj Baranski en de KWPN-ruin, Juggle Baraka (Etoulon VDL).

Giulia Mattioli volgde met Uranus Boy (Querlybet Hero) op de tweede plaats. Het Italiaanse duo bleef net geen twee seconden voor op Fleur Holleman en haar 13-jarige KWPN-ruin, Faltic (Baltic VDL). 

Bethany Vos scoort in hoogste pony rubriek

De 1.30m pony rubriek werd rechtstreeks op tijd verreden. Lauren Adams hield daarbij de concurrentie achter zich met de 11-jarige Corradino Du Bary (Hurlevent de Breka). Op het podium volgde Brune Faivre met Qopper der Lenn (Kantje'S Ronaldo)  voor Olivia Dresler en Jasmines Holly (Weststar Sunny).

Net buiten het podium plaatste Bethany Vos zich als beste Nederlandse. Voor eigen publiek sprong Vos met haar vertrouwde Still Got Me (Follow Me) foutloos naar de vierde plek.