Familie Schuttert sprokkelt rankingpunten in CSI4* Sunshine Tour

Familie Schuttert sprokkelt rankingpunten in CSI4* Sunshine Tour

Op de Sunshine Tour was een 1m45 rubriek van de Big Tour vandaag het hoofdnummer van de dag. Van de ruim 80 starters slaagden er 28 in om een foutloze eerste ronde af te leggen. Een barrage met net geen dertig combinaties moest dus uitsluitsel bieden over de winnaar. In die barrage werd er snel gereden wat uiteraard nodig was met heel wat snelle combinaties in de ontknoping. Uiteindelijk was het ook één van die extreem snelle ruiters die naar de overwinning sprong. David Will kon in het zadel van Zaccorado Blue (v. VDL Zirocco Blue) een foutloze ronde noteren. Het duo klokte af in 39,27 seconden. 

Met deze tijd waren ze ruim een halve seconde sneller dan Carlos Eduardi Mota Ribas die met de 9-jarige Trix (v. Asterix E Z) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Het duo sprong een foutloze ronde in 39,90 seconden. Charlotte Bettendorf en Babacool (v. Tlaloc M) verzekerden zichzelf van de derde plaats na een foutloze rond in 40,32 seconden. 

Matthew Sampson (MGH Candy Girl) en Commandant Geoff Curran (HHS Clinstown) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Frank Schuttert kon zich met Hawaii-S (v. Inshallah de Muze) op de zevende plaats klasseren. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 43,34 seconden. Hendrik-Jan Schuttert en Halla (v. Tornesch) sprongen naar de negende plek na een foutloze ronde in 43,85 seconden.

Kevin Jochems reed Christianus (v. Christian) naar de vijftiende plek. Het duo noteerde weliswaar een erg snelle ronde achter hun naam (41,39 seconden); een springfout gooide roet in het eten. 

In het 1m45 van de Small Tour reed Pascal Uytendaal naar de tiende plaats. Zij rekende op Celios Z (v. Centurio) om in 35,98 seconden foutloos rond te springen. 

Klik hier voor alle resultaten