Diks en Van den Brink sprokkelend rankingpunten in Opglabbeek

Diks en Van den Brink sprokkelend rankingpunten in Opglabbeek

In Sentower Park werd zonet het 1m40 gereden. Ruiters konden in deze rubriek een plaatsje in de Grand Prix van zondag verdienen en konden rankingpunten scoren. Er werd met twee klassementen gewerkt aangezien er meer dan 100 deelnemers waren. 

In de eerste reeks reed Marlon Modolo Zanotelli naar de winst. Hij rekende op Charlie Harper (v. Comme Il Faut) om in 64,91 seconden een foutloze ronde te springen. Alexander Müller en Muse de Bourguignon (v. Action Breaker) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 66,42 seconden. Aniek Diks en Winston Jumoer R (v. Cantos) volgden op de derde plaats. 

Dennis van den Brink (Aonia Domain) en Frederik Knorren (Chaccomio M) vervolledigden de top vijf. De beste Belg was Dieter Vermeiren. Hij reed Kingston Twon 111 Z (v. Kashmir van Schuttershof) naar de zevende plaats.

In de tweede reeks reen Tim Rieskamp-Goedeking naar de overwinning. Hij deed dit in het zadel van Pepina G (v. Perigueux) en klokte af in 65, 84 seconden. Sophie Hinners en Hendrick's HC (v. Bustique) sprongen naar de tweede plaats. Zij behielden de nul en finishten in 67,27 seconden. Andres Vereecke en d'Artagan RR (v. Diamant de Semilly) sprongen naar de derde plaats. 

De top vijf werd vervolledigd door Samuel Hutton (H&M Kirlo van den Bosrand) en Ibrahim Hani Bisharat (Blushing).

Klik hier voor alle resultaten