De Gooijer naar goud én zilver in De Peelbergen

De Gooijer naar goud én zilver in De Peelbergen

Naast een 1m30 en een 1m35 rubriek stonden er vandaag in De Peelbergen ook een 1m20 en een 1m10 op het programma. 

In het 1m20 domineerde de Belgische amazone Noémie Becker. Zij rekende op Prestige Bois Madame Z (v. Peppermill) om in 26,87 seconden naar de finish te rijden. Daarnaast nam ze ook de tweede plaats mee naar huis. Dit keer zadelde ze Havane GP du Bois Madame (v. Conterno Grande) om in 27,17 seconden een foutloze ronde te springen. Gabriel Coumans en I Am A Star vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,97 seconden. 

Raf Kooremans (Cullinan Z) en Werner Heyne (Lacotha) vervolledigden de top vijf. Voor Daphne Kindt (Geisha) en Delphine Kindt (Geneve de Muze) was er een zesde en zevende plek. 

In het 1m10 sprong Lizzy de Gooijer naar het goud en het zilver. Voor de eerste plaats rekende ze op Isidoor, voor de tweede plaats haalde ze de 5-jarige Kimberly (v. Gaillard de la Pomme) van stal. Pieter Keunen en Kavaliers Blue (v. Zirocco Blue) volgden op de derde plaats. 

De top vijf werd vervolledigd door Renee de Weert (Lassima) en Marten Gunnarsson (Kookai). Thibault Vermeulen eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij rekende op Nestor (v. Nonstop) om in 30,75 seconden foutloos naar de finish te rijden.

Klik hier voor de resultaten