Danielle Heijkoop en Mac Toto USB rijden naar top vijf van Intermédiaire I-Kür in Lier

Danielle Heijkoop en Mac Toto USB rijden naar top vijf van Intermédiaire I-Kür in Lier

Het CDI Lier evenement was een ware triomf voor Belgische ruiters, met Jorinde Verwimp die de Intermédiaire I-Kür won met Vicomte de Reyves, een Viscount-zoon. Landgenoten Tommie Visser en Rob van Puijenbroek volgden haar op de voet en eindigden respectievelijk als tweede en derde, waardoor het een volledig Belgische top drie werd. Daniëlle Heijkoop reed Pavo Cup-kampioen Mac Toto USB (Toto Jr. x Jazz) naar een indrukwekkende vijfde plaats.

De top drie was aan elkaar gewaagd, maar Verwimp's prestatie met de elfjarige Vicomte de Reyves was ongeëvenaard. Het was dan ook Verwimp die met de eerste prijs naar huis ging. Tommie Visser en Karma Begijnhoeve (Desperado x Negro) werden driemaal op één geplaatst, terwijl de andere twee juryleden hen op de vierde en vijfde plaats zetten. Van Puijenbroek en Quinten Begijnhoeve (Heros Begijnhoeve x Ferro) scoorden de derde plaats.

Mac Toto USB, die zijn eerste internationale wedstrijd liep in Lier, behaalde met Daniëlle Heijkoop in het zadel de vijfde plaats. 

Resultaten