CSIO Youth Sentower Park: Meteen top vijf klassering voor Pam Nieuwenhuis

CSIO Youth Sentower Park: Meteen top vijf klassering voor Pam Nieuwenhuis

In Sentower Park wordt er dit weekend een jeugdconcours gesprongen als eerste wedstrijd na de rhino-stop en Pam Nieuwenhuis slaagde er meteen in een top vijf klassering in de wacht te slepen. De Belgische ruiters gingen op hun beurt sterk van start met twee overwinningen.

In het 1m40 voor Junioren ging Louise Ameeuw met de overwinning aan de haal. Zij reed een foutloze ronde in het zadel van Zigali PS (v. Bmc Kigali) en finishte in 71,13 seconden. Hiermee was ze ruim de snelste in deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. De tweede plaats ging ook naar een Belgische amazone. Aurelia Guisson kon met No Limit vh Legitahof (v. Nabab de Reve) de nul behouden en stopte de chrono na 73,95 seconden. Romy Rosalie Tietje en Cascadino (v. Cartani 4) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 74,29 seconden. 

Voor Marie Damerio (Goldstrike) en Pam Nieuwenhuis (Golden Boy V) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

In de rubriek voor Children was Brent de Schrijver de snelste. Hij sprong een foutloze tweede fase in het zadel van LIV Good vd Kattevennen Z en finishte in 33,14 seconden. Olivia Dresler nam de tweede plaats mee naar huis. Zij kon met Bull's Cabachino (v. Cabachon) de nul behouden en finishte in 34,24 seconden. Nikita van der Meerschen schitterde met Lady vh Molenhof Z (v. Lord Z) op het podium na een foutloze ronde in 34,60 seconden. 

Josephine Lepage (Blossom vd Herenbrink) en Yari van den Branden (Ohara) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten