CSI Opglabbeek: quasi volledig Nederlandse top tien in CSI2* competitie

CSI Opglabbeek: quasi volledig Nederlandse top tien in CSI2* competitie

In Sentower Park werd zonet een 1m35 rubriek van de CSI2* competitie gesprongen en Gilles Thomas heeft ervoor gezorgd dat de winst in Belgische handen bleef. In het zadel van zijn BWP-merrie Imposante Vede (v. Pommeu du Heup) sprong hij een foutloze ronde in 30,74 seconden. 


Hij bleef hiermee het VLP Talent van het jaar, Andres Vereecke, voor die met Basha (v. Larimar) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Het duo kon een foutloze ronde springen en klokte af in 31,03 seconden. De derde plaats was voor de Duitse Kendra Claricia Brinkop. In het zadel van Number One (v. Presley Boy) liet ze het hout onaangeroerd en klokte ze af in 31,27 seconden.

Niels Bulthuis (Kepi Vert du Buisson Z) en Christophe Vanderhasselt (Mara vd Bisschop) vervolledigden de top vijf. De rest van de top tien kleurde volledig Nederlands. Maikel van der Vleuten (Svea Douch Z), Eric van der Vleuten (Djoost Again), Pim Mulder (Hiarma), John Steeghs (Monty vd Withoeve) en Lisa Nooren (VDL Groep Gistique) eindigden op plaatsen zes tot en met tien.

Klik hier voor de resultaten