CSI Oliva: Rowen van de Mheen op zucht van overwinning in Gold competitie

CSI Oliva: Rowen van de Mheen op zucht van overwinning in Gold competitie

In Oliva werd deze ochtend een 1m30 rubriek van de GOLD competitie gesprongen. Nadat hij gisteren al naar de overwinning sprong, reed Rowen van de Mheen vandaag naar het zilver.

Lieven Devos kon met Eldorrado Mvnz de nul behouden en finishte in 60,94 seconden in deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. Hij bleef hiermee de Nederlander Rowen van de Mheen voor die met Noznayo (v. Classido) op de tweede plaats eindigde. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 62,02 seconden. Skye Higgin en Brooklyn de Larquey (v. Allegreto) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 66,61 seconden. 

Annika Axelsson (Bynintot des Carmille) en Oleksandr Prodan (Candy Girl) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

1m30 Bronze

In de Bronze competitie reed de Ierse Lauren Devine naar de overwinning. Zij rekende op Cassandra VL Z (v. Campbell VDL) om in 58,48 seconden een foutloze ronde te springen. Ze bleef hiermee haar eerste concurrent, Freddy Demuynck, ver vooruit. Demuynck reed Aimar van het Polderhof (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos rond in 63,78 seconden. Lauren Devine en Baby Boom O'Moulin (v. Klotaire du Moulin) vervolledigden het podium.

Abdurakhmon Abdullaev (Tako Dilait) en Linda Naeve-Haht vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten