Caroline Poels net buiten top vijf in CSI2* Grand Prix Hubside

In Hubside werd zonet de CSI2* Grand Prix gesprongen. De beste Nederlandse prestatie kwam van Caroline Poels. Zij eindigde net buiten de top vijf op de zesde plek.

Julie Welles reed naar de overwinning. Zij sprong een foutloze barrage in het zadel van Ambra (v. Quintender) en klokte af in 39,68 seconden. Hiermee was de ze enige die de chrono onder de 40 seconden kon houden. Penelope Leprevost en Careca Ls Elite (v. Carusso Ls La Silla) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze barrage en finishten in 40,46 seconden. Julien Epaillard en Quincy Lady (v. Quintender) vervolledigden het podium op de derde plaats.

Marcus Ehning (Calanda 42) en Michel Robert (Emerette) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats. Voor Caroline Devos-Poels was er een zesde plaats met Carpe Diem Dv Z (v. Contact vd Heffinck). Het is de eerste keer dat de amazone na haar zwangerschap en coronastop op het internationale toneel verschijnt.