Bart Bles beste Nederlander in rankingrubriek Oudsbergen

Bart Bles beste Nederlander in rankingrubriek Oudsbergen

In Sentower Park werd zonet de laatste rubriek van de dag gesprongen: een CSI3* 1m50 LR rubriek. 82 deelnemers traden aan in deze rubriek die met barrage verreden werd. Van de 82 startende combinaties, konden er slechts acht de nul behouden in de basisronde. Een barrage met acht moest dus uitsluitsel geven. 

Verlooy moest als laatste van start in de barrage én nam meteen ook de winst mee naar huis. Varoune (v. Verdi TN) kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 32,93 seconden. Evelina Tovek volgde met Winnetou de la Hamente Z (v. Winningmood) op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om de nul te behouden en klokten af in 33,64 seconden. Francois Xavier Boundant en Houston B (v. VDL Zirocco Blue) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 33,99 seconden. 

Christian Kukuk (Creature) en Bart Bles (Gin D) vervolledigden de top vijf. Voor Johnny Pals was er een zesde plaats met Charley. Deze combinatie liet het hout onaangeroerd en finishte in 36,44 seconden. 

Klik hier voor de resultaten