Zilver voor Sanne-Roos Bals in Deurne

Zilver voor Sanne-Roos Bals in Deurne

Tijdens de CSI1* 1.20m proef in Deurne bleef Sanne-Roos Bals met de 7-jarige Kannas Krishna (Kannan) op een zuchtje - letterlijk, 1 honderdste van een seconde - van de overwinning. In de daaropvolgende CSI2* 1.40m proef plaatste Leopold van Asten zich met VDL Groep Victoria (Do Spiritivo) als beste Nederlandse combinatie op een zevende plaats.

Op slechts een miezerige 1 honderdste van een seconde na was Sanne-Roos Bals met Kannas Krishna zeker van de winst in Deurne. Helaas stuurde Stefanie Paul haar Nordlicht 64 (Cancouver D'Auvray) als laatste starter nét dat tikkeltje sneller door het 1.20m hoge parcours. Op de derde plaats volgde Tony French met Sorrento (Spartacus).

Net buiten de top vijf klasseerde ook Marwin van den Nieuwenhuijzen zich met Clash van de Hunters Z (Hunders Cloney's Pleasure).

Leopold van Asten beste Nederlander in 1.40m hoofdproef van de dag

In de CSI2* 1.40m proef ging de overwinning naar de Amerikaanse Rebecca Conway op Jersey Girl (Careful). De tweede plaats was voor de Zweed Rolf-Göran Bengtsson met Catch (Colman), voor landgenote Ebba Danielsson op de rug van Chopard 19 (Colandro).

De top vijf werd verder vervolledigd door Evie Buller en Elenoor (Limbus) uit Australië, gevolgd door de Italiaan Giampiero Garofalo met Dynamite vh Legita Hof Z (Diamant de Semilly).

Leopold van Asten sprong met VDL Groep Victoria naar het beste Nederlandse resultaat, een zevende plaats.

Uitslag CSI2* 1.40m

Uitslag CSI1* 1.20m