Yves Willems scoort in 1.40m Junioren Grand Prix van Linz-Ebelsberg

Yves Willems scoort in 1.40m Junioren Grand Prix van Linz-Ebelsberg

De hindernissen van de internationale Junioren Grand Prix in Linz-Ebelsberg waren 1.40m hoog gebouwd. Voor Nederland noteerde Yves Willems het beste resultaat. Samen met Odile van 't Ruytershof (Jilbert Van 't Ruytershof) sprong de Nederlander naar de vijfde plek.

Yves Willems en zijn 10-jarige BWP'er dienden een internationaal deelnemersveld voor zich te dulden. De Grand Prix-zege kwam op naam van Daphne Giunti met de 11-jarige Londra Dell'Oxer (Toulon). Het paar was net geen vijf seconden sneller dan Vivienne Wodarczyk en Carbina (Cariba). Sacha Bek vervolledigde de top drie met Ureka De Roy (Quidam de Revel).

Net buiten de top vijf sprong ook Evi Wiefferink met Hot Lips (Ingmar) in de prijzen. Wiefferink loodste haar KWPN'er naar de achtste plek.

Mayke Leusink imponeert in Children Grand Prix

Eerder sprong de Nederlandse Children amazone, Mayke Leusink naar een vierde plaats in de Children Grote Prijs. Samen met Galobke Z (Quidam Sohn) noteerde Leusink het beste Nederlandse resultaat. Maria Daria Copos won deze rubriek met Castigo de Amor (Cascadello).

Alle uitslagen