Willem Greve en Marc Houtzager scoren tijdens slotdag Wiesbaden

Willem Greve en Marc Houtzager scoren tijdens slotdag Wiesbaden

In Wiesbaden staat ook vandaag de springsport centraal met dadelijk de CSI4* Grote Prijs. In de 1.45m Small Tour wisten Willem Greve, Marc Houtzager en Hendrik-Jan Schuttert alvast een knap resultaat neer te zetten.

In het twee fasen parcours won Jörg Oppermann met de achtjarige sBs-ruin, Jonage LVP (Canturano). Het duo bleef net geen seconde voor op Bernardo Cardoso de Resende Alves en de 11-jarige Zangersheide-merrie, Vigo's Flip de Muze Z (Vigo d'Arsouilles).

Ook de derde plaats kleurde Duits dankzij Michael Jung met de negenjarige Express de Hus (Conrad). 

Ook de Nederlandse ruiters deden het goed in dit concours. Willem Greve reed zijn paard Pretty Woman van 'T Paradijs naar de vijfde plaats. Ze volbrachten het parcours zonder fouten in 33,47 seconden en verdienden daarmee een prijs van 350,00 EUR. Marc Houtzager eindigde net achter Greve op de zesde plaats met zijn paard Cabelensky Z, met een foutloze ronde in 34,10 seconden, goed voor een prijs van 275,00 EUR. Hendrik-Jan Schuttert voltooide de top 8 met zijn paard Kailon en behaalde een foutloze ronde in 36,17 seconden, wat hem een prijs van 150,00 EUR opleverde.

Uitslag


**Dit artikel werd als experiment getypt door ChatGPT**