Volledig Nederlandse top vijf in hoofdrubriek Exloo

Volledig Nederlandse top vijf in hoofdrubriek Exloo

De laatste rubriek die vandaag in Exloo op de planning stond, was meteen ook het hoofdnummer van de dag. In deze 1m40 rubriek, de finale van de medium tour, werd met aparte barrage gereden. 16 combinaties konden zich voor die ontknoping plaatsen maar uiteindelijk waren het de Nederlanders die domineerden: zij bezetten de volledige top vijf. 

Michael Greeve sprong in het zadel van de Zambesi TN zoon Flambeau naar de overwinning. Het duo sprong een foutloze ronde en klokte af in 37,12 seconden. Jeroen Dubbeldam nam met Kennedy Z (v. Kashmir van Schuttershof) de tweede plaats voor zijn rekening. Zij hielden alle balken in de lepels en finishten in 38,84 seconden. Pim Mulder nam met I Am A Rebel -S (v. Numero Uno) de derde plaats mee naar huis. Deze combinatie sprong een foutloze ronde en stopte de klok na 39,07 seconden. 

Dennis van den Brink, die eerder vandaag ook al de CSI1* GP op zijn naam schreef, eindigde nu op de vierde plaats. Dit keer rekende hij op Ogano Girl Z (v. Ogano Sitte) om in 40,53 seconden naar de finish te rijden. Bart van der Maat en Mylord Marley (v. Mylord Carthago*Hn) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten