Vincent Voorn scoort op de Sunshine Tour

Vincent Voorn scoort op de Sunshine Tour

Ook in het Spaanse Vejer de la Fronteira is de jaarlijkse springtour van start gegaan. Op de Sunshine Tour werd er meteen op niveau gesprongen. Daarbij won de Zwitserse amazone, Jane Richard Philips de 1.45m hoofdrubriek.

In de hoofdrubriek won de Zwitserse amazone, Jane Richard Philips met de 9-jarige Fouego de la Closiere (Nabab der Reve). Het paar werd opgevolgd door Pontus Westergren met de 10-jarige Addison (Nintender) op twee en Filippo Codecasa met de 10-jarige Appolon Blue (Rock'N Roll Semilly) op drie.

Ellen Whitaker loodste haar 11-jarige BWP-ruin,  Jack van 't Kattenheye (Diabeau) foutloos naar de vierde plek voor Pierre Alain Mortier met de 12-jarige Just Do It R (Action Breaker).

Medium Class

In de 1.40m Medium Class bleef Guido Klatte bijna een seconde voor op Jane Richard Philips. De Duitser won met Coolio 23 (Contendro I)  terwijl de Zwitserse amazone volgde met de Westfaalse merrie, Carla Colesta (Colestus). Omer Karaevli vervolledigde het podium met Gotham City PL (Filou de Muze). 

Net buiten het podium sprong Vincent Voorn met de 11-jarige KWPN-merrie, Rubio Monocoat Electric (Ukato) foutloos naar de vijfde plaats. Eerder plaatste Kim Emmen zich op de negende plaats met de 11-jarige KWPN-merrie, Encore (Nabab de Reve) in de 1.35m rubriek.


Alle resultaten