Vincent Dings springt in top vijf van hoofdrubriek Sentower Park

Vincent Dings springt in top vijf van hoofdrubriek Sentower Park

De laatste springrubriek op zaterdag was de CSI2* over 1.45m. Vincent Dings eiste een plek in de top vijf op met Ivory Hdh (v. Cream On Top). 

In de 1.45m-rubriek tegen de klok was er geen ruimte voor fouten. Dat had ook Vincent Dings begrepen. Op Ivory Hdh (v. Cream on Top) ging de Nederlander foutloos doorheen het parcours en was uiteindelijk goed voor de vijfde plaats.

Met High Fly Special (v. Chacco-Blue) onder het zadel ging Claire Putters feilloos doorheen het parcours en zette een scherpe tijd van 64,91 neer. Helaas leek die net niet snel genoeg want Jason Foley stuurde Warriors Glory (v. Warrior) in 62,77 over de finish en nam daarmee de winst. Ook het brons bleef niet in België en was voor Erika Lickhammer-Van Helmond met I'm a Dancer.

Verder was er een vierde plaats voor Gilles Dunon op Quinta v t Hornesele Z (v. Quidam de Revel), Marthe Heudens was dan weer goed voor zes met Ombre van t Zorgvliet (v. Emerald van t Ruytershof). Op zeven volgde Jens Vandenberk met Estai du Chatellier (v. Kannan) voor Anthony Wellens en l'Escada Cava (v. Vagabond de La Pomme).

Volledige uitslag