Van der Aa start met overwinning in De Peelbergen

Van der Aa start met overwinning in De Peelbergen

In De Peelbergen ging een internationaal weekend zonet van start met twee rubrieken van de Youngster Tour. Bij de 7-jarige paarden reed Tina Lundd naar de overwinning. Zij kon in het zade van Hbr Even Flow (v. Kannan x Quaprice Boismargot Quincy, f. Al Khalifa) een foutloze ronde springen in 26,40 seconden. 

Siebe Kramer en Cor (v. Caretino Gold x Numer Uno, f. Van Eeten) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij slaagden erin de nul te behouden en klokten af in 27,76 seconden. Voor Niels Kersten en Thuur Z (v. Tyson x Flipper d'Elle, f. Thijsen) was er een foutloze ronde in 28,41 seconden, goed voor de derde plaats.

Michal Ziebicki (O'Lord DB) en Tina Lund (Cordessi Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Bij de 5- en 6-jarige paarden reed Bas van der Aa naar de overwinning. Hij rekende op Keniki (v. Namelus R) om in 25,67 seconden een foutloze ronde te springen. Alexander Kumps en Pokerface GV (v. Dieu Merci van T&L) eindigden op twee; Het duo noteerde een foutloze ronde achter hun naam en klokte af in 26,47 seconden. Harm Lahde en Doom SR (v. Diarado) maakten de top drie compleet.

Voor Kessy van Berlo (Kaboom) en Finja Bormann (Can Hope) was er een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten