Tops International Arena maakt programma 2021 bekend

Tops International Arena maakt programma 2021 bekend


Tops International Arena zal negen springevenementen organiseren in het voorjaar en de zomer van 2021. De locatie van wereldklasse verwelkomt alle niveaus van paarden & ruiters van over de hele wereld op het spectaculaire concoursterrein in Valkenswaard.


De aftrap is in april met twee opeenvolgende events met een CSI3*, CSI1* en Young Horses competities op 9 -11 april & 16-18 april. Waarna Tops International Arena, gelegen in het hart van Europa, op 7-9 mei en 11-13 juni twee CSI4*, CSI2*, CSI1*, en YH shows organiseert. Het spannende en drukke seizoen bij Tops International Arena wordt vervolgd in juli met een CSI5*, CSI2*, CSI1* & YH show op 8-11 juli gevolgd door een CSI4*, CSI2*, CSI1* & YH event op 16-18 juli.

Ook dit jaar zal Tops International Arena jonge internationale ruiters ontvangen, van 12 tot 25 jaar, tijdens de Global Future Champions op 6 -10 augustus. De 'up and coming' talenten kunnen deelnemen in een entourage van wereldklasse waarmee een lanceerplatform voor de springsterren van de toekomst gecreëerd wordt.

Direct na de razend populaire eerste dagen van GFC van 9 tot en met 11 augustus kunnen de Young Horses schitteren in de KWPN BLOM CUP wat een uitgelezen kans is voor ruiters, fokkers, stamboeken en bezoekers om deel te nemen of naar de toekomstige paardensterren te komen kijken.

Om het seizoen bij Tops International Arena af te sluiten komt van 20 tot en met 22 augustus de 12e etappe van de prestigieuze Longines Global Champions Tour en GCL team series naar zijn spirituele thuis in Valkenswaard. CSI2*, CSI1* en Young horse rubrieken zullen paralel aan het event lopen waardoor de 5* ruiters optimaal gebruik kunnen maken van de ongelooflijke faciliteiten door een aantal van hun minder ervaren paarden mee te nemen, terwijl ook andere ruiters de mogelijkheid krijgen om zich te meten tegen 's werelds beste ruiters.

Tops International Arena maakt dit jaar een spectaculaire terugkeer op gras met een compleet nieuwe bodem.De uitzonderlijke 125m bij 85m nieuwe grasarena stelt de vele internationale en jonge ruiters die naar Valkenswaard komen in staat om deel te nemen op zowel zand- als grasarena's van de hoogste kwaliteit.

Binnen het indrukwekkende complex is er een plein met winkels, horeca en entertainment. Hier kan iedereen, groot en klein, genieten wanneer ze niet kijken naar alle springsportactie vanaf de overdekte tribunes.Bron: Persbericht