Top vijf voor Wout-Jan Van Der Schans in CSI4* Münster

Top vijf voor Wout-Jan Van Der Schans in CSI4* Münster
De eerste 4* rubriek van vandaag in Münster was er eentje over hindernissen van 1.50m. Er kwamen in totaal 38 combinaties aan de start waarvan er 15 foutloos bleven, Nederlander Wout-Jan Van Der Schans kon er de vijfde plaats bemachtigen. 

Van Der Schans sprong met onder het zadel A S Bombay (v. Diamant de Semilly) naar een vijfde plaats na een spannende barrage en ziet zijn bankrekening omhoog gaan met €2450. De Nederlandse combinatie zag er Rene Dittmer en Farrero (v. Boss) voorgaan op vier. 

De top 3 werd geopend met Janne Friederik Meyer-Zimmermann. De Duitse reed met Chaka Chaka 3 (v. Casall) naar een derde plaats. Eoin McMahon kon de tweede plaats voor zijn rekening nemen met Chacon 2 (v. Chacco-Blue). De ster van dit concours was ongetwijfeld Katrin Eckermann. De Duitse amazone knalde in haar barrage met Chao Lee (v. Comme Il Faut) naar een eerste plaats met ruim 3 seconden voorsprong op de achtervolgers. 

Landgenoot Gerben Morsink kwam ook aan de start in deze 4* proef maar had een fout in de basisomloop met Colina Z (v. Ingmar) en werd daarmee negentiende. 

Alle resultaten