Top vijf voor Vincent Dings in 2* GP kwalificatieproef Sentower Park

Top vijf voor Vincent Dings in 2* GP kwalificatieproef Sentower Park

In Opglabbeek heeft Sentower Park er zonet al zijn hoofdproef van de dag op zitten. Tijdens de 1.45m hoge 2* kwalificatieproef voor de Grote Prijs op zondag, wist Vincent Dings er in het zadel van Ivory Hdh (Cream On Top) een knappe top vijf klassering te bemachtigen.

Het 1.45m hoge parcours veroorzaakte bij vijftien van de startende combinaties geen enkel probleem. De overtuigend snelste van deze foutloze combinaties was de Turk Omer Karaevli, die op de rug van de BWP ruin Livingstone van het Peggershof (Ogano Sitte) afklokte op een vliegensvlugge 58.50 seconden. Jens Wawrauschek sprong met de 9-jarige Diamant de Semilly zoon, Misanto Diamant D Amour naar een chrono van 60.15 seconden en was zo goed voor zilver. Net 35 honderdsten na de Duitse combinatie volgde Jake Andrew Elliott op zijn bruine ruin Django Blue (Chacco-Blue) voor Groot-Brittanië als derde.

De Ier Eoin Gallagher wist in het zadel van de KWPN I Love You M (Andiamo) de eerste plek naast het podium te bemachtigen, een kleine halve seconde voor Vincent Dings en de 9-jarige, eveneens KWPN gefokte vosmerrie, Ivory Hdh.

Vind de volledige uitslag hier.