Tom Schellekens dwingt podiumplaats af in het Sentower Park

Tom Schellekens dwingt podiumplaats af in het Sentower Park

Tom Schellekens liet zich eerder vandaag al opvallen in meerdere rubrieken maar dwong in de 2* competitie ook nog een zilveren medaille af in de proef over 1.40m. 

Deze op één na hoogste rubriek werd opgesplitst over twee uitslagen wegens de vele inschrijvingen. In de ene uitslag kon Tom Schellekens voor het beste Nederlandse resultaat zorgen en sprong met Jingle Bells AC naar het zilver. Met ongeveer een seconde verschil moest hij de Britse Jake Ward voor zich dulden, die op Jaguar (v. Harley) won. Hier kwam in de top tien nog Gert-Jan Bruggink op negen terug met Kasilias Eas Sho Z (v. Kannan) en wat verder op twaalf Niels Bulthuis in het zadel van VDL Groep Callida 2 (v. Callado 2). 

Niels Kersten was dan weer de Nederlandse sterkhouder in het andere klassement. Op de rug van J. Charley (v. Harley) sprong de Nederlander naar de vierde plaats. Schellekens liet ook hier van zich horen en dwong met Interessant van de Zietfort (v. Damian W) de zesde plaats af. Op één stond Jennifer Hochstadter met de KWPN'er Golden Lady (v. Cassini Gold). 

Alle resultaten