Thijs Derks en Have a Dream winnen Grote Prijs in Deurne

Thijs Derks en Have a Dream winnen Grote Prijs in Deurne

Bij het Green Valley Estate zegevierde Thijs Derks in het zadel van Have a Dream in de Grote Prijs van zaterdag. De Small Grand Prix kwam op naam van Sabrina Van Rijswijk. 

Slechts 4 van de 24 startende combinaties slaagden erin een foutloos basisparcours af te leggen. Onder hen behoorde de Belg Gilles Borgonjon, in het zadel van Just Him. Met de ruin van Toulon finishte hij met 42,84s op de klok. Daarmee was Borgonjon met slechts één honderdste trager dan Thijs Derks, die Have A Dream (Spartacus) in 42,83s naar de eindmeet stuurde. Roosje Brouwer vervolledigde met Kerswin van 't Roosakker (Echo van 't Spieveld) de top drie. 

In de Small Grand Prix was er zilver voor Jade Van Renterghem op Mojito van t Hulgenrode (Catoki). De overwinning was voor Quincy vd Bisschop (Harley) onder amazone Sabrina Van Rijswijk. Van Rijswijk scoorde ook nog de vierde plaats met Mowgli van Polderzicht (Mosito van het Hellehof) voor Dave Maarse en Quick me van de Roshoeve (Echo van het Neerenbosch). 

Op vrijdag was het Roosje Brouwer die op Jacky Ianta (Warrant) het zilver greep in de hoofdrubriek. Op donderdag hield Rosanne Janssen de overwinning van het 1.35m hoge hoofdnummer op eigen bodem met Janeiro VHL (Connor) en greep Claudia Kos op Gwen Steffani (Chaman) brons. 

Resultaten