Teddy van de Rijt en Sidney Eras schitteren bij Green Valley Estate

Teddy van de Rijt en Sidney Eras schitteren bij Green Valley Estate

De nationale springsport floreert bij de Green Valley Estate in Deurne. De vernieuwde wedstrijdlocatie ontving afgelopen weekend de nationale springsport. Tweemaal stond een 1.35m proef op het programma. In beide rubrieken moesten de thuis-ruiters de buitenlandse combinaties voor zich dulden.

Zaterdag hield Ciaran Dreeling met Jataki (Jamal vd Heffinck) Sidney Eras van de winst. De Ierse springruiter was ruim drie seconden sneller dan Sidney Eras met de 10-jarige Niagara de Muze (Nabab de Reve). Enkel de top drie verzekerde een foutloze finish. Het podium werd afgewerkt door Valeria Lienhop met de zevenjarige Stakkorado PS.

Het duo werd opgevolgd door Anna Cecilia Holmquist met de Darco-merrie, Narcis Van het Napolinhof. Sanne-Roos Bals vervolledigde de top vijf met de 12-jarige KWPN-merrie, Flow (Verdi TN).

Teddy van de Rijt scoort op zondag

Op zondag wist Solveig Karstensen Aarnes, Teddy van de Rijt van de winst te weerhouden. In het zadel van haar eigen negenjarige Nadita vd Bisschop (Quidam de Revel II Z) bleef Aarnes ruim twee seconden voor op Teddy van de Rijt met de KWPN-ruin, Icon d'Or

Het Nederlandse duo werd opgevolgd door Valeria Lienhop met de zoon van Chacco-Blue, Candy Crush. Net buiten het podium kleurde de top vijf volledig Nederlands. Thijs Meulemeesters strandde op de vierde plek met de 10-jarige Hartenfee (Namelus R). Sanne-Roos Bals en de 12-jarige Flow (Verdi) werkten ook op zondag de top vijf af.

Alle resultaten