Tani Joosten wint hoofdnummer in Winter Classics

Tani Joosten wint hoofdnummer in Winter Classics

Afgelopen weekend werd de aftrap voor de Roelofsen Horse Truck Winter Classics gegeven. In Hellerdoorn heeft Tani Joosten de Grote Prijs op nam geschreven. 

De Grote Prijs kreeg vorm in het 1.45m hoge parcours. Maar liefst 41 combinaties kwamen aan de start in deze rubriek, waaronder enkele kleppers. De barrage werd door elf combinaties verreden. Tani Joosten stuurde Galdal ME (Zambesi TN) het snelst foutloos rond en zette de proef op naam. Wesley de Boer volgde op twee in het zadel van Kaphira (Corland). De top drie werd besloten door Martine Kempkes en Norhaya Z (Nabab de Reve). Hessel Hoekstra was ook afgezakt naar Hellerdoorn met Kosalottie W (Chaman) en werd vierde gevolgd door Pim Mulder en It's Possible SRK (Berlin) op vijf. 

De 1.40m rubriek werd gewonnen door Stijn Roelink op de rug van Joyride (Denzel van t Meulenhof). Monique van den Broek stond op twee met Eclipse (Carambole) voor Albert Zoer en K-Dine (Grand Slam VDL). 

Pim Mulder zegevierde in de 1.35m rubriek en rekende daarvoor op Jetset (Cascarillo). Kempkes kon zich hier op twee zetten met Alandria Z (Andiamo). De top drie werd besloten met Hessel Hoekstra in combinatie met VDL Legodermus Pp (Harley VDL).

Resultaten



Foto©: Roelofsen Horse Truck Winter Classics