Tani Joosten leidt Nederlands podium in Grand Prix Deurne

Tani Joosten leidt Nederlands podium in Grand Prix Deurne

Op zaterdag werd het publiek in het Green Valley Estate getrakteerd op een Grand Prix. Tani Joosten was de beste over de 1.45m hoge hindernissen en won in het zadel van Galdal ME (v. Zambesi). 

De winst (en het volledige podium) bleef in eigen land met Tani Joosten op één met Galdal ME (v. Zambesi). In een barrage met vijf kon zij Galdal ME (v. Zambesi) het snelst foutloos rondrijden. Morten Djupvik werd tweede met Indy (v. Zirocco Blue) voor Nikita Cheung op Noberlina v/d Laarse Heide (v. Nabab de Reve). Kelly Jochems kon haar nog net plaatsen en eindigde op zeven met Eowan A (v. Numero Uno). 

Voor de Small Grand Prix werden de hindernissen verlaagd tot op 1.35m. Daar was Sandra Klaessen de beste amazone op Donna Kitona L (v. Landino). Leonie Verberne werd derde met Jack Sparrow (v. Zambesi). Voor Lars Kuster was er de vierde plaats met Idylle of Romance (v. Andiamo) voor Teddy van de Rijt op Itcho van 't Ruytershof (v. Lord Z). 

Over 1.25m mocht Sammy-Jo Smit de ereronde leiden in het zadel van Keronette Balia Grandia (v. Colestus) gevolgd door Yves Willems op Highway (v. Tangelo vd Zuuthoeve) en Sandra Klaessen op Jiskefet (v. Andiamo). 

Alle resultaten