Taizo Sugitani wint Asian Championships in Pattaya

Taizo Sugitani wint Asian Championships in Pattaya

Ook in het verre Thailand werd er om medailles gestreden. Japanner Taizo Sugitani blijft aan de leiding in de individuele ranking en wint dus de Asian Championships. 

In de finale wordt de overwinning gedeeld door drie ruiters. Twee van die drie overwinningen hebben een rood-goud-zwart randje. 

Eerder genoemde Taizo Sugitani en BWP-merrie Heroine de Muze (v. Tinka's Boy) horen erbij, net zoals Ali Al Khorafi en Ewout K, een BWP-hengst uit Wolfgang. Patrick Lam en Claron CR (v. Clearway) zijn de derde combinatie die vooraan staan. 


Dit betekent dat de Japanse Taizo Sugitani zijn leiderspositie vasthoudt en in het individuele eindklassement op de eerste plaats blijft. Hij wordt gevolgd voor Kenneth Cheng, met Tyson AZ (v. Tsar Hero). Raena Leung en Orphee du Granit (v. Imperator de Gamet) zorgen ervoor dat zowel plaats twee als drie voor Hong Kong zijn. 

Vierde in het eindklassement is de Chinese Yunjing Ella Wang met Quidamia D (v. Quidam de Revel). Patrick Lam en Claron CR (v. Clearway) sluiten de top vijf af. 


Ranking Finale

Individuele Ranking