[Sunshine Tour] Michael Greeve pakt rankingpunten in GP-kwalificatie

[Sunshine Tour] Michael Greeve pakt rankingpunten in GP-kwalificatie

De CSI4* 1.50m rubriek van de Sunshine Tour telde niet enkel als kwalificatie voor de Grote Prijs maar deelde ook punten uit aan zijn beste ruiters voor de Longines Ranking. Michael Greeve hield het hoofd koel en stevende af op de top vijf met Denver. 

Het parcours scheidde het kaf van het koren want minder dan 1/3 van de startende combinaties slaagde erin foutloos af te werken. Michael Greeve en de 9-jarige Denver bleven keurig van het hout af en sprongen naar de vijfde plaats. Voor Henk van de Pol bleven ook alle balken in de lepels liggen wat hem de zeventiende plaats opleverde met B Captain Norman (Bolero Ex Cayman). Nederland was goed vertegenwoordigd met Kars Bonhof op 20 met Hernandez TN NOP, een KWPN hengst van Kannan.

Gisteren schreef Penelope Leprevost de rubriek nog op naam in het zadel van Djagger Semilly, vandaag moest het Franse duo genoegen nemen met de tweede plaats. Het was Martin Fuchs die zorgde voor de snelste foutloze rit op Bastille (Balou du Rouet) en zegevierde. Landgenoot Anthony Bourquard werkte het podium af met de 10-jarige Kannan-nakomeling Ecuador de La Cense. 

Resultaten