Streakers brengen Willem Greve niet van slag in Grote Prijs Indoor Friesland!

Streakers brengen Willem Greve niet van slag in Grote Prijs Indoor Friesland!

Tijdens de Grote Prijs van Indoor Friesland was het spanning alom. In de 1.55m CSI3* Grand Prix werd het publiek even opgeschrikt door streakers. Uiteindelijk werd na een barrage van elf Willem Greve met Grandorado TN NOP tot winnaar gekroond.

“Als bestuur van de Stichting Indoor Friesland hebben we begrip voor verschillende standpunten in de maatschappij. Wij distantiëren ons nadrukkelijk van activisten die gevaarlijke situaties veroorzaken. De activisten zijn door organisatie en publiek overdragen aan politie en de wedstrijd is na een korte onderbreking gecontinueerd”. - Waling Haijtema

Elf duo's kwalificeerden zich voor de barrage. Uiteindelijk bleef enkel Greve met de 11-jarige zoon van Eldorado vd Zeshoek, Grandorado TN, foutloos onder de 32 seconden. Op minder dan een halve seconde verschil volgde Pim Mulder met de 10-jarige Memphis Z (Mylord Carthago*HN). Matt Garrigan vervolledigde het GP-podium in het zadel van de negenjarige HHS Seattle (Pacino).

Het paar werd opgevolgd door Piet Raijmakers Jr die samen met Van Schijndel's Gladstone (Grison van den Bisschop), de Belgische Kristen Rombouts met Mowgli KR (Thunder vd Zuuthoeve), naar de vijfde plek verwees.

Volledige uitslag