Steven Veldhuis viert feest bij Green Valley Estate!

Steven Veldhuis viert feest bij Green Valley Estate!

Deze week wordt er ook nationaal gesprongen net over de grens in Deurne. In de 1.40m hoofdrubriek op vrijdag sprong Yana Jansegers voor de tweede dag op rij naar de winst. Jansegers bleef met Orlando van de Afspanning (fokker: Veronique Vanbrabant) ruim voor op landgenoot, Aurelien Lejeune.

Jansegers en haar eigen negenjarige ruin bleven ruim drie seconden voor op Aurelien Lejeune en de 11-jarige Capri Z (Catoki). Voor eigen publiek volgde Steven Veldhuis met zijn 7-jarige Blom's Larado O (Grandorado TN) op de derde trede van het podium.

Veldhuis verwees Logan Fiechter met de achtjarige Kanny (E-Glinton Z) naar de vierde plek. Op de vijfde plaats volgde Juliette Buyse met de BWP-ruin, Jashar van de Heikenshoeve (Echo van het Neerenbosch).

In de 1.30m rubriek verzekerde Joana Bosch het Belgische feest. Bosch loodste haar eigen Frando (Azteca VDL, fokker: P. van de BRoek) naar de winst. Op het podium volgde Ivan Dalton met CSI (Comme Il Faut) voor Steven Veldhuis en Laconique DN (Zirocco Blue).

Alle uitslagen