Stal Swanenberg wil met nieuwe investeerder nieuw hippisch kennis-en sportcentrum openen. "Dit jaar nog!"

Stal Swanenberg wil met nieuwe investeerder nieuw hippisch kennis-en sportcentrum openen. "Dit jaar nog!"

Ivo en Anita Janssens en Thomas en Sanne van Heel, de nieuwe eigenaren van Stal Swanenberg slaan de handen ineen. Vanaf medio juni 2020 zal er in Schaijk een compleet gerenoveerd en nieuw hippisch kennis- en sportcentrum geopend worden. Vanaf heden draagt de locatie de naam Dutch Equestrian Estate – FIRA Horse Center-.

"Het hippisch kennis- en sportcentrum wordt de thuisbasis voor zowel grote nationale als internationale concoursen op het gebied van dressuur, springen, eventing en overige disciplines. De eerste wedstrijden staan al gepland voor het komende outdoor seizoen. Daarnaast zal de locatie verschillende ruiters met wereldklasse huisvesten." klinkt het.

"Een belangrijk onderdeel van het hippisch centrum is kennis. Dit dragen we uit door onder andere het organiseren van Masterclasses, clinics en trainingsweekenden. Het terrein, in totaal 15 hectare, biedt vele mogelijkheden waaronder overnachtingen met of zonder paard. Vanaf medio juni 2020 zullen deze activiteiten gaan plaats vinden op het Dutch Equestrian Estate – FIRA Horse Center-."

F. Fira