Smolders blijft nummer twee van de wereld

Smolders blijft nummer twee van de wereld
De Amerikaanse springruiter, Kent Farrington blijft vasthouden aan zijn leiderspositie op de Longines Ranking. Op de nieuwste FEI ranking jumping blijft Harrie Smolders de beste Nederlander. Smolders houdt vast aan zijn tweede plaats op de ranking. Ook Maikel Van der Vleuten blijft in de top tien.

Van der Vleuten zakt één plaatsje van de zevende naar de achtste plaats. Ook Leopold van Asten (32) en Jur Vrieling (42)  blijven in de top vijftig

Kent Farrington blijft de nummer één van de wereld


Vice-Europees kampioen Harrie Smolders staat tweede voor Wereldbeker winnaar Mclain Ward. Met Kevin Staut en Peder Fredricson op plaatsen vier en vijf blijft de top vijf ongewijzigd. Henrik von Eckerman zorgt voor enige verandering in de top tien. De Zweed springt van de achtste naar de zesde plaats.

Lorenzo de Luca volgt op de zevende plaats en zakt zo één stek. Zo schuift ook Maikel Van der Vleuten één plaatsje lager naar de achtste plaats. Frankrijk's Simon Delestre deed wel goede zaken en ruilt zijn elfde plaats in voor de 9de stek. Steve Guerdat houdt vast aan zijn tiende plaats.

Klik hier voor de volledige ranking.