Skye en Paris Morssinkhof scoren in Oliva

Skye en Paris Morssinkhof scoren in Oliva

De Nederlandse springduo's blijken niet te stoppen onder de Spaanse zon.  In de 1.45m MET Longines Ranking rubriek hield de Duitser, David Will de concurrentie achter zich met de 12-jarige Z-ruin,  Red (Waranta).

Het paar bleef als enige foutloos onder de 32 seconden. Op het podium volgden Marie Hecart met Vahinee (Lauterbach) op twee en Sergio Alvarez Moya met Valdocco des Caps (Number One d'Iso) op drie.

Skye Morrsinkhof hield het hout eveneens in de lepels. De Nederlandse loodste Checkpoint Chacco (Chacco-Blue) foutloos naar de vijfde plaats en bleef zo landgenoot Hendrik-Jan Schuttert met Good Farming HS (Carrera VDL) voor. Remco Been volgde in de ranking op de negende plek met Balou van het Molenhof Z (Berlin).

Opnieuw Paris Morssinkof

Eerder plaatste Paris Morssinkhof zich opnieuw met ditmaal Bayamo (Balou du Rouet). In de 1.35m rubriek strandde het duo op de zevende plaats voor Lianne Korevaar met Joris vd bisschop (Erco van 't Roosakker). Proefwinst kwam op naam van Ronnie Jones met Interstar B (I M Special de Muze).

Alle uitslagen