Siebe Leemans start met Big Tour-winst, Niels Knape tweede in Youngster Tour van Kronenberg

Siebe Leemans start met Big Tour-winst, Niels Knape tweede in Youngster Tour van Kronenberg

In het ochtendprogramma op vrijdag bij de Peelbergen konden de Nederlandse combinaties zich laten gelden op eigen bodem. In de CSI1* 1.30m Big Tour snelde Siebe Leemans naar de winst en later in de Youngster Tour veroverde Niels Knape een plek op het podium. 

Op één in de Youngster Tour voor 5- en 6-jarigen zagen we de BWP merrie Sonora 111. De 6-jarige dochter van El Barone 111 Z werd door Mateusz Tyszko voorgesteld. Het duo hield plaatselijke combinatie Niels Knape achter zich in het zadel van de KWPN merrie Naphira (Hotspot). Op drie kwam de door T. Verberk gefokte KWPN ruin Narcos (Balou du Rouet Z) onder Frankrijk's Maxime Thefenne.

In de CSI1* 1.30m Big Tour bleef de winst in Nederland en kwam die op naam van Siebe Leemans met de KWPN'er Kornuit (Toulon). Op de tweede plaats zagen we de BWP ruin Quando vd Bisschop (Harley) van fokker Tom De Craene onder Marcus Westergren. Brons was opnieuw voor de Franse Thefenne met de KWPN ruin Loomara, een zoon van Toulon. Yannick Janssen van Grunsven stuurde Darwin Ddl (Quantum) naar zeven en op tien volgde Roel Holthuizen op Captain Cash 2 (Cascadello).

Resultaten