Siebe Leemans en Hilde Veenstra op herhaling in Groningen!

Siebe Leemans en Hilde Veenstra op herhaling in Groningen!

Bij het IICH Groningen zet Siebe Leemans zijn zegereeks verder. Leemans sprong deze middag met Karamella (Plot Blue) naar de winst in de 1.35m internationale rubriek. Eerder won Hilde Veenstra twee proeven!

Samen met de 9-jarige merrie uit de fokkerij van J.A.C. Donkers won Leemans nipt van landgenoot Pim Mulder en de 8-jarige Indredible Z (I'M Special de Muze). Op de derde trede van het podium volgde, Suzanne Tepper met onder het zadel Pmf 2Join Hartford (Carrera VDL).

Het paar werd opgevolgd door Amke Bekhuis die met Liguenerin VDL (Corporal VDL) voor bleef op Leon Thijssen en Looking For You (Ambler Gambler).

Nadat Hilde Veenstra eerder deze week al de 1.20m proef won, ging de Nederlandse op herhaling vandaag. Samen met After Pleasure Toltien (For Pleasure) bleef de amazone, Iris Hakvoort met Iralinde DN (Glasgow vh Merelsnest) voor. Jack Ansems vervolledigde de top drie met zijn 6-jarige Ami Hero Z (Aganix du Seigneur).

Het paar werd gevolgd door een Belgisch-Nederlands ex Aequo. De vierde plek werd gedeeld door Priscilla Klink met Double Trouble (Banagro M) en Moo Tamisaft met Silhouet van de Rozenberg (Diamant de Semilly).

Veenstra won eveneens de 1.30m proef, dit met Daniella (Vaillant). Veenstra en de 16-jarige KWPN-merrie bleven in deze proef ruim één seconde voor op Mel Thijssen en Jarizona van de Muggenhoek (Arizona). Lars Kuster werkte de top drie af met Quiwi Capitola (Quiwi Dream). De Nederlander schref ook de vierde plaats op naam, dit met El Divo (Lord Sandro).

Alle uitslagen