Schellekens begint de dag met top vijf klassering in CSI2* Lier

Schellekens begint de dag met top vijf klassering in CSI2* Lier

In Lier staat de Grand Prix deze middag op het programma maar in afwachting daarvan werden er deze ochtend alvast twee rubrieken verreden. In het 1m40 van de CSI2* competitie reed Yves Vilain naar de overwinning. Hij rekende op For Fun de Hus Z (v. For Hero) om in 27,09 seconden een foutloze ronde te springen. 

Augustin Covarrubias en Vida Loca della Marca (v. Vigo d'Arsouilles) eindigden op de tweede plaats. Zij slaagden erin om alle balken in de lepels te laten en finishten in 28,68 seconden. Mauricio Ruiz en Neroli van't Klavertje Vier (v. Diamant de Semilly) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 28,97 seconden. 

Alberto Zorzi (Noblessi vd Mespel Z) en Tom Schellekens (For Fend) vervolledigden de top vijf.

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van Pim Mulder (Memphis Z) en Dennis van den Brink (Ogano Girl Z)

Klik hier voor de resultaten

1m20 CSI1*

In het 2m20 van de CSI1* competitie reed Victoria Vilain naar de overwinning. Zij rekende op Belle Fee D OR (v. Riesling du Monselet) om in 31,97 seconden naar de finish te rijden. Clemence Bouckaert en Heart of Nabab (v. Nabab de Reve) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 32,83 seconden. Kasper de Boeck en Gerenia (v. Cantos) maakte het volledig Belgische podium compleet. 

Karlijn Stemerdink (Waylotte DDH Z) en Tereza Vesela (Jaguar) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Klik hier voor de resultaten