Sarah de Kraker zegeviert in Hippisch Centrum Midden Zeeuws-Vlaanderen

Sarah de Kraker zegeviert in Hippisch Centrum Midden Zeeuws-Vlaanderen

Heel wat Belgische en Nederlandse combinaties verzamelden afgelopen weekend bij het Hippisch Centrum Midden Zeeuws-Vlaanderen. In de op één na hoogste rubriek nam Sarah de Kraker de overwinning mee naar Nederland. 

De amazone kwam aan de start op Futurore di Villagana en bracht het 1.30m hoge parcours tot een goed einde. Het duo zette zich op één. Op twee volgde de Belgische Fenna Goethals met Ragar vd Kruishoeve.

De winst van de 1.20m rubriek ging naar België en was voor Thomas de Cock met Jolie van t Hof te Ruyte. De Nederlandse Mariska Pieterse zorgde voor de Nederlandse driekleur bovenaan de uitslag en werd tweede met Just Watch Early. Sarah de Kraker liet zich hier opmerken met Magic Mike op de vijfde plaats.

Over 1.10m was het opnieuw de Cock die met Jolie zegevierde. Kelly Steijn greep in het zadel van Cathinka van Chapelbridge Z naast de overwinning en werd tweede. Voor Ellen Briquet - De Kok was er zowel de derde als de vierde plaats met respectievelijk Snow White en Corporal RM Z onder het zadel. Sarah van Cleemput bracht Renoza vd Dweerhoeve naar de zesde plaats. 


Amy Tan zegeviert bij de pony's

Bij de pony's stond de hoogste proef op een hoogte van 1.10m. Amy Tan was met Tabaluga SP op geen fout te betrappen en won de rubriek voor Jasmijn van de Kreeke en Electric's Loma. Die laatste won dan weer de 1m rubriek. 

In de 80cm ging Lisa Vreeke op Postberg King of Hary met de hoogste ereplaats lopen. Britt van den Branden kwam op twee met FS Champagne de Luxe gevolgd door Julia Wilemsen en Evita.

Resultaten