Sanne Voets voert Nederlands podium aan in De Peelbergen

Sanne Voets voert Nederlands podium aan in De Peelbergen

In De Peelbergen staat dit weekend een concours voor para-dressuurruiters op het programma. In Graad III ging de overwinning naar Tobias Thorning Jorgensen. Hij reed Jolene Hill (v. Blue Hors Schufro Hit) met een totaalscore van 75,490% naar het goud. 

De tweede plaats was voor Rixt van der Horst. Zij rekende op Findsley NOP (v. Bellissimo) om in 75,392% naar het zilver te rijden. Ybette Overgoor en Alexander (v. Rubels) vervolledigden het podium met een totaalscore van 71,814%.

Sanne Voets reed op haar beurt naar de overwinning in Graad IV. Zij rekende op Demantur Rs2 NOP (v. Vivaldi) om naar een totaalscore van 76,500% te rijden. Demi Uijtewaal en Winando (v. Jetset-D) namen de tweede plaats mee naar huis. Hun proef werd door de jury met een totaal van 72,667% beloond. Lotte Krijnsen en Rosenstolz (v. Rotspon) vervolledigden het podium met een totaalscore van 72,167%.

Tessa Baaijens-van de Vrie (Happy Grace) eindigde op de vierde plaats.

In Graad II zorgde Loes Cevaal voor de beste Nederlandse prestatie. Zij reed Happy Heroe II (v. Hohenstein) naar de vierde plaats.

Klik hier voor de resultaten