Sanne Thijssen niet te verslaan in de Peelbergen

Sanne Thijssen niet te verslaan in de Peelbergen

Gisteren werden en in de Peelbergen verschillende rubrieken gesprongen tijdens de PRO Tour. De hoofdrubriek was een 1m35 rubriek die in twee fases gesprongen werd. De winst ging naar Sanne Thijssen. Zij en It's Me sprongen een foutloze ronde in 37,38 seconden. 

Robert Puck en Impact (v. El Salvador) eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 37,45 seconden. Maikel van Mierlo en Follow Up (v. Andiamo) vervolledigden het podium op de derde plaats. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 38,15 seconden. 

Sanne Thijssen (Esprit) en Daniel Meech (Dominick) vervolledigden de top vijf.

1m25

Ook in het 1m25 was de winst voor Thijsen. Ze rekende opnieuw op It's Me om in 37,89 seconden naar de finish te rijden. Gabriel Coumans en Dolce Vita Riverland (v. Kannan) sleepten de zilveren medaille in de wacht. Ze sprongen een foutloze ronde in 38,16 seconden. Olivia Garton (Cilidy) eindigden op drie. 

Voor Pieter Keunen en Jagger (v. Unstinov) was er een vierde plaats. Lucie Kieffer en Fränkie's Boy K vervolledigden de top vijf. 

1m15

Lars Kersten won op zijn beurt het 1m15. Hij reed Maitresse (v. Eldorado vd Zeshoek) foutloos rond in 40,49 seconden. Maikel van Mierlo en Kaomi (v. Casago) eindigden op de tweede plaats. Pieter Keunen en Johnny Be Good (v. Zinedine) namen de derde plaats voor hun rekening.

Daniel Meech (Fifthy Fifthy) en Kristian Houwen (Klik Klak) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten