Sanne Thijssen blijft prijzen pakken in Valencia

Sanne Thijssen blijft prijzen pakken in Valencia

Nadat ze eerder vandaag al in de spotlight sprong in de Youngster rubrieken van Valencia, heeft Sanne Thijssen zonet een top vijf klassering behaald in het 1m30 van de CSI2* competitie. Ze was hiermee de enige niet-Spaanse amazone in de top vijf. Thijssen rekende op Con Quidam RB (v. Quinar) om in 72,18 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde haar de vijfde plaats op.

De winst in deze speedrubriek was voor Ivan Serrano Saez. Hij reed Dum Dum, een 7-jarige hengst, foutloos doorheen het parcours en klokte af in 61,63 seconden. Carolina Villanueva en Voice de Chenaie (v. Diamant de Semilly) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 68,03 seconden. Ivan Serrano Saez eindigde niet enkel op de eerste maar ook op de derde plaats. Voor de derde plaats rekende hij op Dado Arratia (v. Action Breaker). Deze combinatie sprong een foutloze ronde in 68,44 seconden wat hen dus de bronzen medaille opleverde. 

Patricia Segura (Voisine de Normandie) volgde op de vierde plaats.

Klik hier voor de resultaten

Rowen van de Mheen kon op zijn beurt naar de zesde plaats in het 1m30 van de CSI1* competitie springen. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Hoznayo (v. Classido) en finishte in 38,18 seconden. 

De winst ging hier naar Leonardo Medal Garcia. De Spanjaard sprong een foutloze ronde met de 11-jarife Rebeca M en finishte in 32,54 seconden. Stanislas de Malet (Urican) en Aurelien Leroy (Cougar des Fees) volgden op de tweede en derde plaats.