Sabrina van Rijswijk wint de Prinsenstad Cup in Delft

Sabrina van Rijswijk wint de Prinsenstad Cup in Delft

Op het Indoor concours Delft kwalificeerden 10 combinaties zich voor de herkansing in het ZZ-Zwaar, de Prinsenstad Cup. Met slechts enkele honderdsten van een seconde voorsprong hield Sabrina van Rijswijk de concurrentie achter zich. 

Samen met Lely vd Bisschop (Elvis Ter Putte) bleef ze Senna Everse met Kerswin vh Roosakker (Echo van 't Spieveld) voor. Van Rijswijk strandde eveneens op de derde plek. In het zadel van haar Grison vd Bisschop-nazaat, Happyfee bleef ze zo Anoek van der Pluijm met Heldorado (Eldorado vd Zeshoek) voor. Arjen van Diepen vervolledigde de top vijf met Very Well Semilly (Mylord Carthago).

Doron Kuipers hield voorafgaand de concurrentie achter zich in het ZZ. Op de rug van Centolina RB (Cento) bleef Kuipers ruim drie seconden voor op Geert Moerings met Hervesther (Elvis ter Putte). Roosje Brouwer werkte de top drie af met onder het zadel F Termie (Lasino).

De klasse Z kwam op naam van Anoek van der Pluijm met Heldorado. Het paar werd opgevolgd door Kaylee Heynen (Chanel van de laarse heide, v. Carolus II) en Geert Moerings (Hardesther, v. Kannan).