Roelof Bril schittert in Grand Prix van Sunshine Tour

Roelof Bril schittert in Grand Prix van Sunshine Tour

In de Grand Prix van de Sunshine Tour was Roelof Bril de Nederlandse sterkhouder in het zadel van Iberico (v. Contendro I). 

Roelof Bril kwam als zevende aan de start van de 1.45m hoge barrage waar ze met z'n elven aan deelnamen. De Nederlander kon zijn basis met Iberico (v. Contendro I) niet evenaren met een springfout van de tienjarige KWPN hengst. Het duo werd uiteindelijk tiende. 

Armando Trapote zette de te kloppen tijd in het zadel van Tornado VS (v. Toulon) op 37,85. Matthew Sampson kwam dicht in de buurt maar kon net niet beter doen met Guestlist (v. Cicero Z Van Paemel). De barrage leek geen makkelijke opgave maar Martin Fuchs stuurde Viper Z (v. Vigo d'Arsouilles) foutloos door de barrage. Even leek dit de top drie maar Pedro Veniss had eveneens zijn zinnen op de overwinning gezet. Als laatste aan de start reed de Braziliaan Boeckmanns Lord Pezi Junior (v. Böckmann's Lord Pezi) zonder fouten doorheen het parcours en schudde de top drie door elkaar door iedereen een plaats te laten zakken. Veniss ging met de winst aan de haal terwijl Trapote genoegen moest nemen met het zilver gevolgd door Sampson met brons. 

Volledige uitslag