Richard Vogel investeert in Arezzo VDL-nakomeling, Arezzo Man

Richard Vogel investeert in Arezzo VDL-nakomeling, Arezzo Man

Richard Vogel, momenteel de beste Duitse springruiter (WR-ranglijst 10), is de nieuwe ruiter en eigenaar van de vijfjarige springbelofte. Hij beschrijft zijn toekomstige sportpartner als volgt:


"Arezzo Man is een jonge hengst waarin we zeer grote verwachtingen hebben. Hij is zeer bereid en ongelooflijk gemotiveerd in het dagelijkse werk. Hij bezit alle eigenschappen die een top-paard kenmerken. Hij is zeer vermogend en voorzichtig en heeft een zeer energieke, ook snelle afzet. Afgezien van zijn bereidheid en al zijn talenten is hij - hoewel onbelangrijk voor een sporter maar absoluut niet voor een fokhengst - een zeer modern, typisch hengstmodel. Pas als je van hem afstapt, zie je hoe mooi hij eigenlijk is. Het is des te leuker dat hij niet alleen gemotiveerd en bereid is, maar er ook nog mooi en typisch uitziet."

Birkhof-directeur Thomas Casper ontdekte Arezzo Man als veulen op de veulenveiling in Riedlingen:

"Toen al viel hij op door zijn schoonheid, kracht en elasticiteit. Ik ben er trots op zo'n geweldig springpaard in deze handen te kunnen toevertrouwen. Bovendien is hij prachtig, heeft hij een topafstamming en heeft hij in zijn eerste veulenseizoen topveulens geleverd. Fokkers krijgen nu de grote kans om een veulen van Arezzo Man te fokken en te profiteren als de hengst zich sportief ontwikkelt zoals we allemaal verwachten."


Foto: Richard Vogel & United Touch


Bron: Persbericht