Pim Mulder start Deurne met 1.40m winst

Pim Mulder start Deurne met 1.40m winst

In Deurne staan vandaag al twee nationale rubrieken op het programma. In de 1.40m openingsrubriek snelde Pim Mulder naar de winst met zijn 10-jarige Ibylle. In de opvolgende Lichte Tour hield Ava Eden van Grunsven de concurrentie achter zich met Special Lady.

Mulder en de dochter van Breitling LS bleven in deze Tabel A op tijd ongeveer één halve seconde voor op Tom Schellekens met de KWPN-merrie, Isabel (Captain Cooper). De top drie van deze rubriek werd afgewerkt door Niels Tacken met onder het zadel de 15-jarige Andiamo Z-merrie, Alexia Z.

In totaal kwamen 73 combinaties aan de start. Net buiten de top drie volgde Bas Moerings met onder het zadel Kivinia (I'm Special de Muze). De top vijf van deze 1.40m werd afgewerkt door Manon Hees en Jododinus (Etoulon).

Ava Eden van Grunsven pijlsnel naar de winst

In de 1.15/1.20m Lichte Tour snelde Ava Eden van Grunsven met net geen vier seconden voorsprong naar de winst. In het zadel van haar 21-jarige merrie hield ze Yfke Priem met Tabaluga SP (The Breas my Mobility) achter zich. Priem plaatste zich ook op de vierde plek met haar Zafarano vh Gehucht (Zandor Z). 

De top drie van deze rubriek werd afgewerkt door Lois Wilschut en Kyrian van Orchids (Kanshebber). Jersey Kuijpers werkte de top vijf af op de rug van de 11-jarige Lasino-merrie, Lafaletta.

Volledige 1.40m uitslag