Pim Mulder schittert in hoofdrubriek Indoor Wierden

Pim Mulder schittert in hoofdrubriek Indoor Wierden

De 1.40m hoofdrubriek van het Indoor Wierden kwam op naam van Abdullah Al Sharbatly. De Saoedi-Arabier zette zich met twee paarden bovenaan de proef en nam zowel het goud als het zilver op zak. Pim Mulder zorgde voor het beste Nederlandse resultaat met brons voor I Am a Rebel-S. 

De snelste tijd klokte Al Sharbatly af met Kriskras, een 13-jarige BWP'er van Cooper van de Heffinck uit de stallen van Pieter Devos. De hengst heeft al heel wat ruiters in zijn zadel gekend, waaronder Pieter Devos en zijn vrouw Caroline Devos-Poels. In het zadel van Jérôme Guery's voormalige Floris TN werd hij tweede. De KWPN hengst van Quality Time TN komt uit de stallen van H. Breukink. Het brons bleef op eigen bodem en was voor Pim Mulder met de 10-jarige I Am a Rebel - S. 

Een rubriek eerder sprong Al Sharbatly al naar het zilver met Kriskras over een hoogte van 1.35m. Daar kon Aniek Diks hem met de 7-jarige BWP'er Qointreau van 't Hoogeinde (Stakkato, fokker: Rony Thys) van de overwinning houden. Op drie kwam Willem Greve met Kyra (Grand Slam).

De 1.30m rubriek kwam op naam van Marriët Smit Hoekstra en Wadro's Lerina (Glasgow-w vh Merelsnest). De amazone nam ook de tweede plaats voor haar rekening met Lemonade TN (Vagabond de La Pomme). Nicole Eggens stuurde Kaptain Lana (El Salvador) naar drie.

Resultaten



Foto©: Indoor Wierden - Abdullah Al Sharbatly